Summering av veckans träning

Ännu en vecka på väg att ta slut och ännu en vecka där det blivit sparsamt med träning, dock så hann jag med fem pass, varav ett intervallpass. Blev också två styrkepass. Inledde dock veckan med en rullskidtur lugnt på rullskidbanan i Östersund. Är riktig höst nu så kyligt och våta vägbanor.

I onsdags blev det ett pass med Team Nordic Trail, rekade lite först och sen ett ledarpass. Fick ihop ungefär 45 minuters träning. Två raka vilodagar torsdag och fredag. I helgen blev det träning hemma där jag avslutade med styrka idag. Igår lördag körde jag intervaller på löpbandet.

Upplägget av det intervallpasset var 5 min tröskel @ 10,2 km/h i början och på slutet. Däremellan tre block av 5x”60/30″ @ 12 km/h intervaller. Hade otroligt nog låg puls trots två raka vilodagar men känslan var sådär. 12 km/h ingen mördande fart direkt och sista tröskeln var ändå ganska stabil så ändå ett hyfsad gott kvitt. Allt kördes på maxlutningen 11,7 km/h och hela passet inklusive upp- och nedvarvning landade på en timme exakt.

Eftersom jag förmodligen inte hinner träna något imorgon så har jag tränat 16,5 timmar kondition + styrkan på ungefär två pass i veckan den här månaden. Inte mycket men mer än augusti.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *